Recept
« Terug naar recepten
Noordzee-tong in een krokant jasje
PT15M
Noordzee-tong in een krokant jasje
Een heerlijk noordzee-tong in een krokant jasje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Noordzee-tong in een krokant jasje te bereiden
Was de vissen onder stomend water en dep goed droog.
Kruiden met peper, zout en currypoeder.
Wentel in bloem, schud het overtollige eraf.
Bak de vis in een hete pan met olijfolie en boter goudbruin.
Aardappelen koken evenzeer kruiden en maak er puree van.
Witloof fijn snijden evenzeer de zeekraal wat fijner snijden.
Deze evenzeer kruiden en even opwokken in olijfolie.
Serveer zeer warm op bord en garneer af.
Kruiden met peper, zout en currypoeder.
Wentel in bloem, schud het overtollige eraf.
Bak de vis in een hete pan met olijfolie en boter goudbruin.
Aardappelen koken evenzeer kruiden en maak er puree van.
Witloof fijn snijden evenzeer de zeekraal wat fijner snijden.
Deze evenzeer kruiden en even opwokken in olijfolie.
Serveer zeer warm op bord en garneer af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.