KookJij

Noordzee-tong in een krokant jasje

Een heerlijk noordzee-tong in een krokant jasje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Noordzee-tong in een krokant jasje te bereiden

Was de vissen onder stomend water en dep goed droog.
Kruiden met peper, zout en currypoeder.
Wentel in bloem, schud het overtollige eraf.
Bak de vis in een hete pan met olijfolie en boter goudbruin.
Aardappelen koken evenzeer kruiden en maak er puree van.
Witloof fijn snijden evenzeer de zeekraal wat fijner snijden.
Deze evenzeer kruiden en even opwokken in olijfolie.
Serveer zeer warm op bord en garneer af.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst