KookJij

Noordzeekrab met appel en venkel

Een heerlijk noordzeekrab met appel en venkel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Noordzeekrab met appel en venkel te bereiden

Maak een court-bouillon: laat ui, selder, tijm, laurier, peper en zout gedurende 15 minuten koken in ruim water.

Voeg dan de krabben toe.

Laat 15 minuten koken en laat de krabben vervolgens afkoelen in het kookvocht.

Maak de krabben leeg en houd het krabvlees bij.

Schil de appel, snijd in piepkleine stukjes en besprenkel met citroensap.

Snijd de venkel ook in piepkleine stukjes.

Meng krab, venkel, appel en mayonaise.

Laat afkoelen in de koelkast en serveer met een goede salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst