Als hapje vooraf : zoals hierboven beschreven met evt een stukje brood er bij (of naan)
Als amuse : 1 of 2 garnalen op een amuselepeltje met wat tomatenpreu
Recept
« Terug naar recepten
Oedang Pau
PT20M
Oedang Pau
Een heerlijk oedang pau recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Singapore
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oedang Pau te bereiden
*De olie in de wok heet laten worden en de gamba's erin tot ze rose gaan kleuren.Dan de gamba's er even uithalen met de schuimspaan en apart houden
*Nu de uien en knoflook erin met de saffraan,ketumbar en laos.Als de ui begint te bruinen de tomaten erin met de sambal Badjak.
*Dan de garnalen er weer bij doen,niet langer dan 1 minuut
en opdienen in diepe bordjes bestrooid met de bladpeterselie en koriander
*Nu de uien en knoflook erin met de saffraan,ketumbar en laos.Als de ui begint te bruinen de tomaten erin met de sambal Badjak.
*Dan de garnalen er weer bij doen,niet langer dan 1 minuut
en opdienen in diepe bordjes bestrooid met de bladpeterselie en koriander