Recept
« Terug naar recepten
Omelet-wraps gevuld met Indisch gekruid gehakt
PT15M
Omelet-wraps gevuld met Indisch gekruid gehakt
Deze " ei wraps" lijken op het Indische gerecht "Dadar Isi". Maar naar eigen smaak gemaakt. De vulling voor de omelet-wrap is ook een lekkere vulling voor een
"echte"wrap. Doe er wat schijfjes komkommer en tomaat bij en je hebt een heerlijke lunch
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Hoofdgerechten - Wraps
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet-wraps gevuld met Indisch gekruid gehakt te bereiden
- OMELETS: Eieren loskloppen, kruiden met peper en zout. Hiervan 4 omeletjes bakken.
- GEHAKT Indisch gekruid: Olie verhitten in een koekenpan. Gehakt hierin rul en bruin bakken. Sjalot, knoflook en Spaanse peper even meebakken. Sambal, ketoembar, djinten en kerriepoeder ook even meebakken tot het lekker gaat geuren. Gehakt beetje binden met aangemaakte maïzena.
- Lente-uitjes door het gehakt mengen en eventueel nog wat kruiden met peper en zout.
- Gehaktmassa verdelen over de helft van de omeletjes (zie foto).
- Omelet dubbelklappen of oprollen en lekker smullen.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Ook lekker met een tortilla wrap, met wat komkommer en tomaat. Doe eens een scheutje chilisaus over de omelet-wraps.