Recept
« Terug naar recepten
Oma's draadjesvlees, lekkers uit vroegere tijden!!
PT180M
Oma's draadjesvlees, lekkers uit vroegere tijden!!
Een heerlijk oma's draadjesvlees, lekkers uit vroegere tijden!! recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Delano
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familiereceptje
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oma's draadjesvlees, lekkers uit vroegere tijden!! te bereiden
Smeer het vlees in met peper, zout en mosterd.
Smelt de boter in de pan en bak hierin het vlees aan beide zijdes bruin in aan. Bak dan de uien mee tot ze bruin zijn en schenk er de wijn en bouillon op. Voeg de laurier en kruidnagels, stroop en ontbijtkoek toe en laat dit 2,5 a 3 uur op een sudderpitje pruttelen tot het vlees zo gaar is dat het bijna vanzelf al uitelkaar valt. Wel regelmatig een keer omroeren zodat het niet aanbrand, dat zou zonde zijn van dit heerlijke draadjesvlees! Eet smakelijk!!!!
Smelt de boter in de pan en bak hierin het vlees aan beide zijdes bruin in aan. Bak dan de uien mee tot ze bruin zijn en schenk er de wijn en bouillon op. Voeg de laurier en kruidnagels, stroop en ontbijtkoek toe en laat dit 2,5 a 3 uur op een sudderpitje pruttelen tot het vlees zo gaar is dat het bijna vanzelf al uitelkaar valt. Wel regelmatig een keer omroeren zodat het niet aanbrand, dat zou zonde zijn van dit heerlijke draadjesvlees! Eet smakelijk!!!!