Recept
« Terug naar recepten
Omelet hapje (frittata)
PT15M
Omelet hapje (frittata)
Een heerlijk omelet hapje (frittata) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Veldmuis 8
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.smulweb recept van sheltiemoeke
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet hapje (frittata) te bereiden
Klop de eieren los met 2 tot 3 eetlepels water.
Roer de inhoud van de beide zakjes Knorr mix door de losgeklopte eieren.
Laat het mengsel 2 tot 3 minuten staan.
Snipper de ui.
Verhit de margarine, fruit de helft van de ui en bak de helft van de taugé kort mee.
Schenk de helft van het omeletmengsel er over.
Verdeel de helft van de garnalen over het mengsel en bak de omelet goudbruin, bak vervolgens de 2e omelet op dezelfde wijze.
Rol de omelet op en snijd de omelet in stukken en steek in ieder stukje een cocktailprikker, of gebruik alles in 1 keer voor een dikke omelet (fritatta) en snijd die in stukjes.
Serveer het met zoete Chilisaus.
Roer de inhoud van de beide zakjes Knorr mix door de losgeklopte eieren.
Laat het mengsel 2 tot 3 minuten staan.
Snipper de ui.
Verhit de margarine, fruit de helft van de ui en bak de helft van de taugé kort mee.
Schenk de helft van het omeletmengsel er over.
Verdeel de helft van de garnalen over het mengsel en bak de omelet goudbruin, bak vervolgens de 2e omelet op dezelfde wijze.
Rol de omelet op en snijd de omelet in stukken en steek in ieder stukje een cocktailprikker, of gebruik alles in 1 keer voor een dikke omelet (fritatta) en snijd die in stukjes.
Serveer het met zoete Chilisaus.
apu zegt: