Verdeel de omelet in 4-en en geef er wat nasi goreng bij.
Goed voor het ontbijt en de lunch.
Recept
« Terug naar recepten
Omelet Kepiting
PT20M
Omelet Kepiting
Een heerlijk omelet kepiting recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Tante Pau 1942
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet Kepiting te bereiden
1).Fruit in de rijstolie de uien aan met de lomboks, selderie,
prei, bacon en knoflook. Houd dit warm.
2).Kluts de eieren met de melk met het zeezout en de zwarte peper.
3).Bak in een andere anti aanbakpan in de roomboter de omelet.
4).Zodra de bovenkant van de omelet gaat stollen, de omelet voorzichtig keren met behulp van een bord.
5).Stort de uien-prei massa op een helft van de omelet en klap de omelet om.
6).Na een paar minuten de andere helft van de omelet in de boter bruin bakken.
prei, bacon en knoflook. Houd dit warm.
2).Kluts de eieren met de melk met het zeezout en de zwarte peper.
3).Bak in een andere anti aanbakpan in de roomboter de omelet.
4).Zodra de bovenkant van de omelet gaat stollen, de omelet voorzichtig keren met behulp van een bord.
5).Stort de uien-prei massa op een helft van de omelet en klap de omelet om.
6).Na een paar minuten de andere helft van de omelet in de boter bruin bakken.