Recept
« Terug naar recepten
Omelet met sucuk
PT15M
Omelet met sucuk
Een heerlijk omelet met sucuk recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet met sucuk te bereiden
-Van de suçuk het vel afhalen en in plakjes snijden.
-De suçuk in een koekenpan bakken tot ze hun vet beginnen af te geven.
-Dan de champignons, ui en aardappel erbij doen en even goed meebakken.
-De eieren kloppen met een beetje melk en peper en zout.
-Het ei in de pan erbij doen en aan 1 kant bruin bakken.
-Omdraaien en de andere kant ook bruin bakken.
-in 4en snijden en serveren met fladenbrood ofwel chiabattabrood.
-De suçuk in een koekenpan bakken tot ze hun vet beginnen af te geven.
-Dan de champignons, ui en aardappel erbij doen en even goed meebakken.
-De eieren kloppen met een beetje melk en peper en zout.
-Het ei in de pan erbij doen en aan 1 kant bruin bakken.
-Omdraaien en de andere kant ook bruin bakken.
-in 4en snijden en serveren met fladenbrood ofwel chiabattabrood.