Recept
« Terug naar recepten
Omelet uit de oven
PT20M
Omelet uit de oven
Een heerlijk omelet uit de oven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet uit de oven te bereiden
Verwarm de boter enkele minuten.
Klop de eieren los en doe er de overige ingrediënten bij.
Bewaar wat peterselie voor de garnering.
Giet het in een schotel na eerst de hete boter wat langs de randen te hebben geschud.
Bak de omelet in de overn op een temperatuur van 220- 230 graden in ongeveer 10 a 15
minuten tot de eieren juist zijn gestold, niet langer. Strooi er wat peterselie over.
Heerlijk met frites of met brood en boter.
Doe er ook eens gehakte ham door.
Klop de eieren los en doe er de overige ingrediënten bij.
Bewaar wat peterselie voor de garnering.
Giet het in een schotel na eerst de hete boter wat langs de randen te hebben geschud.
Bak de omelet in de overn op een temperatuur van 220- 230 graden in ongeveer 10 a 15
minuten tot de eieren juist zijn gestold, niet langer. Strooi er wat peterselie over.
Heerlijk met frites of met brood en boter.
Doe er ook eens gehakte ham door.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Caspar zegt:
Laurens zegt: