Recept
« Terug naar recepten
Omeletje in een bord geserveerd
PT20M
Omeletje in een bord geserveerd
Een heerlijk omeletje in een bord geserveerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omeletje in een bord geserveerd te bereiden
Eikes loskloppen met de room en kruiden met de peper en zout.
Beleg een soepbord met de hierboven vermelde ingredienten kruid naar smaak af.
Giet de eimassa erover, zet in een voorverwarmde op 200 gr en laar het eike stollen.
Zou zeggen serveer zeer warm, voorzichtig want het bord met het omeletje is wel degelijk zeer warm.
Serveer met brood naar keuze.
Beleg een soepbord met de hierboven vermelde ingredienten kruid naar smaak af.
Giet de eimassa erover, zet in een voorverwarmde op 200 gr en laar het eike stollen.
Zou zeggen serveer zeer warm, voorzichtig want het bord met het omeletje is wel degelijk zeer warm.
Serveer met brood naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.