Recept
« Terug naar recepten
Oosterse karbonade met champignons
PT51M
Oosterse karbonade met champignons
Een heerlijk oosterse karbonade met champignons recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
51 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
580 kCal energie
46 Gram eiwit
22 Gram vet
49 Gram koolhydraten
46 Gram eiwit
22 Gram vet
49 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oosterse karbonade met champignons te bereiden
Steek de barbecue aan.
Meng 3 eetlepels olie met de komijn, gembersiroop en peper en zout naar smaak.
Schenk over de karbonades, dek af met vershoudfolie en laat minimaal 15 minuten marineren.
Schep halverwege om.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de champignons 6 minuten.
Voeg de atjar toe en breng op smaak met peper en zout.
Laat afkoelen.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster de karbonades op de hete barbecue in circa 5 minuten gaar.
Keer regelmatig.
Verdeel de noedels over 4 borden en leg er een karbonade bij.
Serveer met de zoetzure champignons.
Meng 3 eetlepels olie met de komijn, gembersiroop en peper en zout naar smaak.
Schenk over de karbonades, dek af met vershoudfolie en laat minimaal 15 minuten marineren.
Schep halverwege om.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de champignons 6 minuten.
Voeg de atjar toe en breng op smaak met peper en zout.
Laat afkoelen.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster de karbonades op de hete barbecue in circa 5 minuten gaar.
Keer regelmatig.
Verdeel de noedels over 4 borden en leg er een karbonade bij.
Serveer met de zoetzure champignons.