KookJij

Oosterse karbonade met champignons

Een heerlijk oosterse karbonade met champignons recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 51 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 580 kCal energie
46 Gram eiwit
22 Gram vet
49 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Oosterse karbonade met champignons te bereiden

Steek de barbecue aan.
Meng 3 eetlepels olie met de komijn, gembersiroop en peper en zout naar smaak.
Schenk over de karbonades, dek af met vershoudfolie en laat minimaal 15 minuten marineren.
Schep halverwege om.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de champignons 6 minuten.
Voeg de atjar toe en breng op smaak met peper en zout.
Laat afkoelen.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster de karbonades op de hete barbecue in circa 5 minuten gaar.
Keer regelmatig.
Verdeel de noedels over 4 borden en leg er een karbonade bij.
Serveer met de zoetzure champignons.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst