Recept
« Terug naar recepten
Oosterse kippensoep
PT25M
Oosterse kippensoep
Een heerlijk oosterse kippensoep recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Oosterse kippensoep te bereiden
1. Spoel de sojascheuten onder koud water. Laat goed uitlekken. Breng de kippenbouillon aan de kook.
2. Roerbak de ui, de prei en de wortelen 3 minuten in hete olie. Schenk er de hete kippenbouillon bij. Breng aan de kook. Voeg de kipraapjes en de sojascheuten toe. Laat 3 minuten sudderen met deksel.
3. Doe er de Chinese vermicelli bij en laat nog 1 minuut zacht koken. Breng op smaak met de sojasaus en eventueel peper en zout. Serveer goed heet.
2. Roerbak de ui, de prei en de wortelen 3 minuten in hete olie. Schenk er de hete kippenbouillon bij. Breng aan de kook. Voeg de kipraapjes en de sojascheuten toe. Laat 3 minuten sudderen met deksel.
3. Doe er de Chinese vermicelli bij en laat nog 1 minuut zacht koken. Breng op smaak met de sojasaus en eventueel peper en zout. Serveer goed heet.