Recept
« Terug naar recepten
Oosterse risotto met spinazie en gerookte kipfilet
PT20M
Oosterse risotto met spinazie en gerookte kipfilet
Een heerlijk oosterse risotto met spinazie en gerookte kipfilet recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne R
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oosterse risotto met spinazie en gerookte kipfilet te bereiden
Verhit de olie in een ruime pan met dikke bodem en bak de rijstkorrels met de currypasta al omscheppend tot ze glanzen
- Voeg de 2 bouillonblokjes en 800 mL water toe en kook de rijst in ca. 12 minuten zachtjes gaar. Roer de rijst regelmatig door.
- Laat ondertussen in een andere (hapjes)pan de spinazie slinken, en giet het vocht af.
- Snij de gerookte kipfilet in dunne reepjes.
- Voeg de spinazie en de reepjes gerookte kipfilet toe aan de pan met de rijst.
- Schep dit allemaal goed door elkaar en laat het goed warm worden.
- Lekker met salade van witlof en geraspte wortel.
- Voeg de 2 bouillonblokjes en 800 mL water toe en kook de rijst in ca. 12 minuten zachtjes gaar. Roer de rijst regelmatig door.
- Laat ondertussen in een andere (hapjes)pan de spinazie slinken, en giet het vocht af.
- Snij de gerookte kipfilet in dunne reepjes.
- Voeg de spinazie en de reepjes gerookte kipfilet toe aan de pan met de rijst.
- Schep dit allemaal goed door elkaar en laat het goed warm worden.
- Lekker met salade van witlof en geraspte wortel.
rozenmeisje zegt: