Recept
« Terug naar recepten
Oosterse stamppot met garnalen
PT30M
Oosterse stamppot met garnalen
Oosterse stamppot met garnalen
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Receptkaart Lidl, koken met aanbiedingen
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oosterse stamppot met garnalen te bereiden
- Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze in ± 20 minuten gaar in gezouten water.
- Schil intussen de gember en snij in dunne reepjes.
- Snij de bosui in schuine ringetjes.
- Roerbak de gesneden gember en Oosterse groentenmix in 1 eetlepel olie, volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en schep de warme melk en groentenmix erdoor.
- Verhit 1 eetlepel olie op een hoog vuur en roerbak de garnalen volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Garneer de Oosterse stamppot met de bosui en serveer de garnalen er apart bij.