KookJij

Oosterse stamppot met garnalen

Oosterse stamppot met garnalen
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stamppot
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Receptkaart Lidl, koken met aanbiedingen
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Oosterse stamppot met garnalen te bereiden

  1. Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze in ± 20 minuten gaar in gezouten water.
  2. Schil intussen de gember en snij in dunne reepjes.
  3. Snij de bosui in schuine ringetjes.
  4. Roerbak de gesneden gember en Oosterse groentenmix in 1 eetlepel olie, volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  5. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en schep de warme melk en groentenmix erdoor.
  6. Verhit 1 eetlepel olie op een hoog vuur en roerbak de garnalen volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  7. Garneer de Oosterse stamppot met de bosui en serveer de garnalen er apart bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst