Recept
« Terug naar recepten
Op de huid gebakken snoekbaarsfilet met frisse sal
PT60M
Op de huid gebakken snoekbaarsfilet met frisse sal
Een heerlijk op de huid gebakken snoekbaarsfilet met frisse sal recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sterrenkeuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Op de huid gebakken snoekbaarsfilet met frisse sal te bereiden
Gerookte paling schoonmaken door middel van de graten te verwijderen en van het vel te ontdoen. Dan de paling in de keukenmachine en laten draaien En de room +peper en zout toevoegen, als laatste de fijngesneden bieslook toevoegen.Koud zetten. De filo op maat snijden; dat wil zeggen de ronde filo in vieren delen en dan instrijken met eidooier. Daar bovenop een klein beetje vulling doen, en dan invouwen. Afbakken op 185 graden 6 min. Snoekbaarsfilet in olie op de huid bakken, als de huid krokant is, omdraaien en daarna 5 minuten in de oven op 185 graden. Slatorentje, drie soorten sla, rucola, frisee en kropsla in een steker opbouwen als toren, besprenkelen met olijfolie en aceto balsamico. Daarna verse kruiden insteken, zoals dille, kervel en bieslook.