Recept
« Terug naar recepten
Op vel gebakken kabeljauwfilet met uienbouillon en shiitakes
PT40M
Op vel gebakken kabeljauwfilet met uienbouillon en shiitakes
Een heerlijk op vel gebakken kabeljauwfilet met uienbouillon en shiitakes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lacroix.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Op vel gebakken kabeljauwfilet met uienbouillon en shiitakes te bereiden
Stoof de ui, de look en de shiitakes in een beetje olijfolie en kruid met peper en zout. Voeg de visfond toe en laat tot de helft inkoken. Werk af met de sojasaus. Schraap het vel van de kabeljauw schoon met de achterkant van een keukenmes en droog de vis daarna met een beetje keukenpapier. Strooi er peper en zout over. Bak de kabeljauw in een beetje olijfolie aan de kant van het vel. Draai de vis niet om. Laat hem maar voor 2/3 gaar worden. Serveer de filets in de bouillon met de velkant naar boven. Versier eventueel met bieslook.