KookJij

Op vel gebakken kabeljauwfilet met uienbouillon en shiitakes

Een heerlijk op vel gebakken kabeljauwfilet met uienbouillon en shiitakes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: lacroix.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Op vel gebakken kabeljauwfilet met uienbouillon en shiitakes te bereiden

Stoof de ui, de look en de shiitakes in een beetje olijfolie en kruid met peper en zout. Voeg de visfond toe en laat tot de helft inkoken. Werk af met de sojasaus. Schraap het vel van de kabeljauw schoon met de achterkant van een keukenmes en droog de vis daarna met een beetje keukenpapier. Strooi er peper en zout over. Bak de kabeljauw in een beetje olijfolie aan de kant van het vel. Draai de vis niet om. Laat hem maar voor 2/3 gaar worden. Serveer de filets in de bouillon met de velkant naar boven. Versier eventueel met bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst