Recept
« Terug naar recepten
Opa's Huzaar
PT40M
Opa's Huzaar
Een heerlijk opa's huzaar recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Opa's Huzaar te bereiden
Snij vlees, aardappelen en Goudrenet tot blokjes van ca. een halve centimeter. Gewoon met het mes. Ei en augurken ietsje fijner, de zilverui schredderen. Tip: doe de appel als laatste. Goudrenetten hebben nogal de neiging snel bruin te worden, dat wordt tegengegaan door het zuur van de augurken!
Hoog op smaak brengen met peper, zout, een flinke scheut Maggi en een paar flinke scheuten Worchester Sauce. Eetlepel Mosterd er bij en zoveel mayo dat het een mooi smeuïg gecoat mengsel wordt. Even een uurtje in de koeling op smaak laten komen en smullen maar.
Hoog op smaak brengen met peper, zout, een flinke scheut Maggi en een paar flinke scheuten Worchester Sauce. Eetlepel Mosterd er bij en zoveel mayo dat het een mooi smeuïg gecoat mengsel wordt. Even een uurtje in de koeling op smaak laten komen en smullen maar.