Recept
« Terug naar recepten
Opgevulde aardappel met champignon-broccolimengsel
PT45M
Opgevulde aardappel met champignon-broccolimengsel
Een heerlijk opgevulde aardappel met champignon-broccolimengsel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
AD
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Opgevulde aardappel met champignon-broccolimengsel te bereiden
aardappelen koken in de schil (niet volledig gaarkoken en vastkokende aardappelen nemen)
broccoliroosjes koken
champignons fijnsnijden net als de ui
deze samen even in olie opbakken en kruiden met peper en zout
de halfgare aardappelen doormidden snijden
uithalen en dat pletten met vork
hierbij een losgeklopt ei en het champignonmengsel
de fijngesneden groene kruiden bijvoegen
de aardappel hiermee opvullen
bovenop een schep zure room en wat kaas
10 minuten in voorverwarmde oven
garneren naar eigen smaak
Smakelijk!
broccoliroosjes koken
champignons fijnsnijden net als de ui
deze samen even in olie opbakken en kruiden met peper en zout
de halfgare aardappelen doormidden snijden
uithalen en dat pletten met vork
hierbij een losgeklopt ei en het champignonmengsel
de fijngesneden groene kruiden bijvoegen
de aardappel hiermee opvullen
bovenop een schep zure room en wat kaas
10 minuten in voorverwarmde oven
garneren naar eigen smaak
Smakelijk!