Recept
« Terug naar recepten
Orechiette met broccoli in een botersausje
PT35M
Orechiette met broccoli in een botersausje
Een heerlijk orechiette met broccoli in een botersausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
http://www.bloggen.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Orechiette met broccoli in een botersausje te bereiden
Kook de orechiette pasta al dente. Snijdt de broccoli in kleine roosjes en kook de broccoli gaar in zoutwater. Halveer de chilipepers en haal de zaadjes eruit want die zijn te heet. Smelt in een braadpan met antikleeflaag de boter en kruid de gesmolten boter met zeezout en peper. Voeg de chilipeper toe en iets later de broccoli en de pasta. Laat op hoog vuur 2 minuten al roerend bakken en verdeel over 4 borden en dien direct op met b.v. ciabatta of stokbrood en serveert er een frisse witte Chardonay wijn bij.
Mariska zegt: