Recept
« Terug naar recepten
Ossobucco van kalkoen
PT120M
Ossobucco van kalkoen
Een heerlijk ossobucco van kalkoen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Lacroix
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ossobucco van kalkoen te bereiden
Bruin de schenkels in een beetje olijfolie en breng ze op smaak met peper en zout. Voeg de groenten en de kruiden erbij en bevochtig ze met de witte wijn en de fond. Breng aan de kook en voeg de gepelde tomaten toe. Laat de schenkels op een laag vuurtje gaar worden, tot het vlees van het bot loskomt. Verwijder de schenkels en laat de jus even inkoken. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de schenkels met de jus, groentjes en wat verse pasta of risotto.