KookJij

Ovengerecht vis en groenten

Een heerlijk ovengerecht vis en groenten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen fantasie
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ovengerecht vis en groenten te bereiden

Aardappelen en groenten in schijfjes snijden en 10 minuten voorkoken.
Doe scheutje olie in de schaal, leg de visfile erop met de kruiden. Leg de groenten en aardappelen er om heen. De geraspte kaas erover heen strooien.
Verwarm de oven voor op 200°C. Plaats schaal in midden van de oven ± 45 minuten.

Mijn kookverhaal (riet vloemans)

Serveren met vissaus of knoflooksaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

alfreda

alfreda zegt:
Heb het tot zéér grote tevredenheid voor mijn gezin klaargemaakt, als vis kabeljauw gebruikt, echt lekker!!!!!!
jan en truus

jan en truus zegt:
Ik doe oven schaal insmeren, vis er in, de plakken tomaat en old amsterdamse geraspte kaas er over smullen maar.20 min in de oven.
Fendy Hansen

Fendy Hansen zegt:
Bedankt voor de snelle reactie maria 11.
alfreda

alfreda zegt:
Dank je maria 11
maria11

maria11 zegt:
goudbouillon = een aroma-bouillontablet voor een halve liter vocht.
alfreda

alfreda zegt:
Wat is goudbouillon aub???
maria11

maria11 zegt:
Fendy ,er komt vocht genoeg vrij vd vis en evt de groenten en de goudbouillon verkruimel je over de groenten;)
Fendy Hansen

Fendy Hansen zegt:
1 goudbouillonblokje komt deze er zo over heen of komt er nog vocht bij, want het lijkt mij dan wel erg droog en Liske nog bedankt voor de tomaten tip, want ik kan geen wortelen verdragen
:?
corlinde

corlinde zegt:
Super recept!;)
alfreda

alfreda zegt:
Zeker maken!
Liske

Liske zegt:
Hallo Riet,
Ik maak zoiets ook wel eens, maar dan met tomaatschijfjes i.p.v. wortelen. Dit geeft een lekker zuurtje aan de vis. Waardering: 10!