KookJij

Ovenschotel met pasta en tonijn

Een heerlijk ovenschotel met pasta en tonijn recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ovenschotel met pasta en tonijn te bereiden

Verwarm de oven op 200 graden.
Kook de penne beetgaat.
Kook de brocolli ca 5 minuten in ruim kokend water met zout beetgaar.
Verdeel de tonijn in kleine stukjes.
Vet een ovenschaal licht in met een geetje olie.
Giet de pasta af en meng met de brocoli en tonijn.
Doe dit mengsel in een ovenschaal.
Doe de bloem in een pan, en klop de melk erdoor tot er geen klontjes meer inzitten.
Breng het geheel langzaam aan de kook, voeg de geklopte eieren toe.
Roer alles door en breng op smaak met zout, peper en kaas.
Haal de pan van het vuur, als de kaas is opgelost.
Verkruimel de tortillachips niet al te fijn over de schotel en schenk daarna de saus erover.
Zet de schaal in de oven tot bovenkant goudbruin en knapperig is..

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

imke

imke zegt:
Ik ga dit recept voor moederdag maken, is het lekker?:p
Bianca

Bianca zegt:
In de oven zetten tot de bovenkant goudbruin en knapperig is. Maar heel even. Gewoon op 200 graden laten staan.
yvonne

yvonne zegt:
Hoe lang en op hoeveel graden moet ik de schotel nog in de oven zetten?
frank

frank zegt:
heerlijke ovenschotel.