Recept
« Terug naar recepten
Ovenschotel met pasta en tonijn
PT30M
Ovenschotel met pasta en tonijn
Een heerlijk ovenschotel met pasta en tonijn recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Ovenschotel met pasta en tonijn te bereiden
Verwarm de oven op 200 graden.
Kook de penne beetgaat.
Kook de brocolli ca 5 minuten in ruim kokend water met zout beetgaar.
Verdeel de tonijn in kleine stukjes.
Vet een ovenschaal licht in met een geetje olie.
Giet de pasta af en meng met de brocoli en tonijn.
Doe dit mengsel in een ovenschaal.
Doe de bloem in een pan, en klop de melk erdoor tot er geen klontjes meer inzitten.
Breng het geheel langzaam aan de kook, voeg de geklopte eieren toe.
Roer alles door en breng op smaak met zout, peper en kaas.
Haal de pan van het vuur, als de kaas is opgelost.
Verkruimel de tortillachips niet al te fijn over de schotel en schenk daarna de saus erover.
Zet de schaal in de oven tot bovenkant goudbruin en knapperig is..
Kook de penne beetgaat.
Kook de brocolli ca 5 minuten in ruim kokend water met zout beetgaar.
Verdeel de tonijn in kleine stukjes.
Vet een ovenschaal licht in met een geetje olie.
Giet de pasta af en meng met de brocoli en tonijn.
Doe dit mengsel in een ovenschaal.
Doe de bloem in een pan, en klop de melk erdoor tot er geen klontjes meer inzitten.
Breng het geheel langzaam aan de kook, voeg de geklopte eieren toe.
Roer alles door en breng op smaak met zout, peper en kaas.
Haal de pan van het vuur, als de kaas is opgelost.
Verkruimel de tortillachips niet al te fijn over de schotel en schenk daarna de saus erover.
Zet de schaal in de oven tot bovenkant goudbruin en knapperig is..
imke zegt: