Voor de rijst +/- 150 gr .
Pittige curry saus te vinden op mijn recepten pagina .
Recept
« Terug naar recepten
Overschotjes van wilde rijst met blauwe wijting filet
PT20M
Overschotjes van wilde rijst met blauwe wijting filet
Een heerlijk overschotjes van wilde rijst met blauwe wijting filet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Overschotjes van wilde rijst met blauwe wijting filet te bereiden
Vis kruiden met curry poeder en in bloem wentelen. De blauwe wijting filet oprollen. Bak deze gaar aan.
Kastanje paddestoelen in schijven snijden.
Paprika in blokjens.
Tomaat in blokjes snijden .
Ajuinpijpjes grof snijden .
Wok alle groenten beetgaar in olijfolie , voeg rijst , curry saus en room toe laat even inkoken .
Neem een uitsteek vorm en doe deze mengeling erin goed aanduwen . Verwijder de vorm en dresseer op bord met de scampi's er boven op . De vis erbij en garneer af met peterselie en gemalen peper .
Kastanje paddestoelen in schijven snijden.
Paprika in blokjens.
Tomaat in blokjes snijden .
Ajuinpijpjes grof snijden .
Wok alle groenten beetgaar in olijfolie , voeg rijst , curry saus en room toe laat even inkoken .
Neem een uitsteek vorm en doe deze mengeling erin goed aanduwen . Verwijder de vorm en dresseer op bord met de scampi's er boven op . De vis erbij en garneer af met peterselie en gemalen peper .