KookJij

Overschotjes van wilde rijst met blauwe wijting filet

Een heerlijk overschotjes van wilde rijst met blauwe wijting filet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Overschotjes van wilde rijst met blauwe wijting filet te bereiden

Vis kruiden met curry poeder en in bloem wentelen. De blauwe wijting filet oprollen. Bak deze gaar aan.
Kastanje paddestoelen in schijven snijden.
Paprika in blokjens.
Tomaat in blokjes snijden .
Ajuinpijpjes grof snijden .
Wok alle groenten beetgaar in olijfolie , voeg rijst , curry saus en room toe laat even inkoken .
Neem een uitsteek vorm en doe deze mengeling erin goed aanduwen . Verwijder de vorm en dresseer op bord met de scampi's er boven op . De vis erbij en garneer af met peterselie en gemalen peper .

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Voor de rijst +/- 150 gr .
Pittige curry saus te vinden op mijn recepten pagina .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst