KookJij

Paasnestjes

Een heerlijk paasnestjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paasnestjes te bereiden

* De kwark met de melk ,olie ,suiker ,vanillesuiker en het zout vermengen.
* Bloem met het bakpoeder vermengen en hierna zeven.
* Het gezeefde bloemmengsel VOOR DE HELFT lepel na lepel door het kwarkmengsel roeren.
* De ander helft erdoor heen kneden.
* Van het deeg rolletjes maken die zo dik zijn als een vinger en circa 20 cm lang zijn.
* Dan steeds 2 rolletjes in elkaar vlechten en als kransjes op een ingevet bakblik leggen.
* Hierna bestrijken met een dun laagje melk en in een voorverwarmde oven ( Gas: 3-4 ,Elektra: 175-200°C ) plaatsen.
* De baktijd is ongeveer 15 minuten.
* Uit de oven in ieder warm paasnestje een gekleurd ei zetten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

kris

kris zegt:
ziet er heerlijk uit ga het een dezer dagen uitproberen.

groetjes kris:p