Recept
« Terug naar recepten
Paëlla met chorizo, spiering van Iberico en scampi's
PT70M
Paëlla met chorizo, spiering van Iberico en scampi's
Een heerlijk Spaans gerecht met Iberico en scampis. Oorspronkelijk is Paella Valenciaans, maar tegenwoordig valt het onder de Spaanse keuken.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
market-carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paëlla met chorizo, spiering van Iberico en scampi's te bereiden
- Fruit de uien, knoflook en plakjes chorizo in een paëllapan met wat olijfolie. Snij de koteletten in reepjes en bak ze mee aan.
- Voeg de fijngesneden paprika's en blokjes tomaten toe en laat even mee aanbakken. Voeg de rijstkorrels en de groene boontjes toe.
- Overgiet met de bouillon en voeg de saffraan, peper en zout toe. Roer één keer en zet het vuur dan laag. Dek af met folie en laat 40 minuten zachtjes garen. Werk af met de scampi's, plakjes citroen en bladpeterselie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Erwin Elens zegt:
Erwin Elens zegt:
Anna Koudys zegt:
Anna Koudys zegt: