Recept
« Terug naar recepten
Paksoi met varkenshaas
PT30M
Paksoi met varkenshaas
Een heerlijk paksoi met varkenshaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
riet vloemans
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen praktijk
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paksoi met varkenshaas te bereiden
varkenshaas in medaillons snijden van een vinger dik,
schroeien in de wok met klein gesneden ui en knoflook, 10 min., pakoi grofgesneden erbij met gehalveerde champignons, 5 min.;
blikje tomatenblokjes er in + chilisaus en ketjap en goudbouillon;evt allesbinder toevoegen;
binnen 15 min. gereed.
schroeien in de wok met klein gesneden ui en knoflook, 10 min., pakoi grofgesneden erbij met gehalveerde champignons, 5 min.;
blikje tomatenblokjes er in + chilisaus en ketjap en goudbouillon;evt allesbinder toevoegen;
binnen 15 min. gereed.
Mijn kookverhaal (riet vloemans)
Ontstaan uit eigen creativiteit en liefde voor het koken