Het recept geeft telkens het gebruik van zout aan. Ik gebruik meestal minder.
Recept
« Terug naar recepten
Pangafilet met camembert uit de oven
PT30M
Pangafilet met camembert uit de oven
Een heerlijk pangafilet met camembert uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
J'aime la Cuisine Paris mai 2005
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pangafilet met camembert uit de oven te bereiden
Oven op 200°C.
De tomaten aan de onderkant inkruisen en een paar tellen in kokend water dompelen. Tomaten ontvellen en in dikke plakken snijden. De camembert in plakken van ± 1 cm dikte snijden (korst hoeft er niet af).
De visfilets besprenkelen met citroensap en heel even laten intrekken.
De visfilets afdeppen met keukenpapier en bestrooien met zout en peper.
De ovenschaal met margarine invetten.
Leg de visfilets in de ovenschaal en hierover de tomaatplakken verdelen.
Bestrooi het geheel met klein beetje zout + peper + peterselie.
Leg nu de plakken camembert op de tomaten.
Meng in een kommetje de room culinair met zout en peper en giet de room over de visschotel.
Meng de paprikapoeder door het paneermeel en verdeel dit goed over het gerecht.
Hier en daar een vlokje boter erover.
Schuif de schotel in de oven voor ± 15 à 20 minuten of tot het goudbruin is.
De tomaten aan de onderkant inkruisen en een paar tellen in kokend water dompelen. Tomaten ontvellen en in dikke plakken snijden. De camembert in plakken van ± 1 cm dikte snijden (korst hoeft er niet af).
De visfilets besprenkelen met citroensap en heel even laten intrekken.
De visfilets afdeppen met keukenpapier en bestrooien met zout en peper.
De ovenschaal met margarine invetten.
Leg de visfilets in de ovenschaal en hierover de tomaatplakken verdelen.
Bestrooi het geheel met klein beetje zout + peper + peterselie.
Leg nu de plakken camembert op de tomaten.
Meng in een kommetje de room culinair met zout en peper en giet de room over de visschotel.
Meng de paprikapoeder door het paneermeel en verdeel dit goed over het gerecht.
Hier en daar een vlokje boter erover.
Schuif de schotel in de oven voor ± 15 à 20 minuten of tot het goudbruin is.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jetje zegt:
fabita zegt:
desiree zegt:
zal het binnenkort nog is proberen en wie weet gaat het dan beter.
op jou foto ziet het er idd beter uit.
gr desiree
fabita zegt:
desiree zegt:
fabita zegt:
desiree zegt:
ik heb het gister gemaakt, maar vond wel dat er erg maar dan ook erg veel vocht uit kwam. Wat het wel minder lekker maakte.
Maar even bedenken wat ik daar aan kan doen. Verder wel lekker.
fabita zegt:
Gr.Flavia
fabita zegt: