Recept
« Terug naar recepten
Pannekoekentips
PT30M
Pannekoekentips
Een heerlijk pannekoekentips recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yva Lookes
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pannekoekentips te bereiden
1. Giet de melk in een grote kom en voeg de eieren, de bloem, het zout en, als u zoete pannenkoeken wil maken, ook de suiker toe.
2. Meng met een elektrische mixer.
3. Laat enkele minuten rusten.
4. Bak op een hoog vuur in een flensjespan, naar smaak ingevet met olie of boter.
5. Bestrooi uw zoete pannenkoeken met bruine suiker, suiker en citroen, confituur, ahornsiroop, choco, …
6. Hartige pannenkoeken smaken heerlijk met gesmolten kaas, een mengsel van spinazie en spekjes of geitenkaas en zalm, …
2. Meng met een elektrische mixer.
3. Laat enkele minuten rusten.
4. Bak op een hoog vuur in een flensjespan, naar smaak ingevet met olie of boter.
5. Bestrooi uw zoete pannenkoeken met bruine suiker, suiker en citroen, confituur, ahornsiroop, choco, …
6. Hartige pannenkoeken smaken heerlijk met gesmolten kaas, een mengsel van spinazie en spekjes of geitenkaas en zalm, …
karin zegt: