Recept
« Terug naar recepten
Pannenkoek met aardbeien
PT10M
Pannenkoek met aardbeien
Een heerlijk pannenkoek met aardbeien recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pannenkoek met aardbeien te bereiden
Kluts het eitje samen met melk en bloem tot een beslag. Druppel wat boter in een hete pan en bak hierin het beslag tot een pannenkoek. De aardbeien wassen en in plakjes snijden. Een lepel stroop over de aardbeien uitgieten en dit 30 seconden in de magnetron plaatsen. (750W) Aardbeien even goed omroeren en in het midden van de inmiddels afgebakken pannenkoek leggen. Beetje poedersuiker er om heen strooien.