Recept
« Terug naar recepten
Pannenkoek met kaas en pijnboompitjes
PT20M
Pannenkoek met kaas en pijnboompitjes
Een heerlijk pannenkoek met kaas en pijnboompitjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anne Verbeek
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pannenkoek met kaas en pijnboompitjes te bereiden
Maak het pannekoekenbeslag met de eieren, de bloem en de melk. Zet een koekenpan op een halfhoog vuurtje. Doe er boter in en wacht totdat die is gesmolten. Doe dan het beslag er in. Als de onderkant goudbruin is draai je hem om. Doe er plakjes kaas op en pijnboompitjes. Als de onderkant weer goudbruin is kan je hem op een bord leggen. Rol hem op. Doe dat ook met de andere pannekoek. Bereid de aardappelpuree zoals is aangegeven op de verpakking en verdeel over de 2 borden.
Smakelijk eten!
Smakelijk eten!
Mijn kookverhaal (Anne Verbeek)
Op school was er een keer een pannekoekenwedstrijd. Degene met het origineelste idee won. Ik had dit verzonnen. Ik had helaas niet gewonnen :-(
erna .vanderhaeghen zegt: