Recept
« Terug naar recepten
Pannenkoekjes Oranje met Krab-Avocado Vulling
PT60M
Pannenkoekjes Oranje met Krab-Avocado Vulling
Een heerlijk pannenkoekjes oranje met krab-avocado vulling recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 - 8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pannenkoekjes Oranje met Krab-Avocado Vulling te bereiden
1).Begin met een beslag te maken van bloem, melk, eieren en dooier.
Roer hier de gesmolten boter door en werk tenslotte de gewenste kleur groente er door (rood met bietjes, groen met spinazie, geel met maiskorrels,wit met prei en bloemkool,enz.).Van dit beslag bakken we dunne pannenkoekjes in een anti-aanbakpan (beetje olie kwasten met kwastje in de pan). Pannenkoekjes warm apart zetten.
2).Dan de vulling: Meng vis (of schaaldieren) met de yoghurt, avocado en de mayonaise en roer daarvan een homogene mix.
3).Bedek een pannenkoekje met blaadjes veldsla en een lepel vulling en klap de pannenkoek dicht
Roer hier de gesmolten boter door en werk tenslotte de gewenste kleur groente er door (rood met bietjes, groen met spinazie, geel met maiskorrels,wit met prei en bloemkool,enz.).Van dit beslag bakken we dunne pannenkoekjes in een anti-aanbakpan (beetje olie kwasten met kwastje in de pan). Pannenkoekjes warm apart zetten.
2).Dan de vulling: Meng vis (of schaaldieren) met de yoghurt, avocado en de mayonaise en roer daarvan een homogene mix.
3).Bedek een pannenkoekje met blaadjes veldsla en een lepel vulling en klap de pannenkoek dicht
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
DIEN OP : Versierd met een blaadje groen en een toefje krabvlees of garnaal en bv een streepje mayonaise en of mierikswortelroom.