Recept
« Terug naar recepten
Papas panaderas (aardappels uit de oven)
PT50M
Papas panaderas (aardappels uit de oven)
Een heerlijk papas panaderas (aardappels uit de oven) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
De Spaanse Keuken. Penelope Casas
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Papas panaderas (aardappels uit de oven) te bereiden
Oven op 200 gr. C
De aardappelschijfjes in de ovenschaal in laagjes schikken. Op elk laagje wat uiringetjes verdelen en elk laagje bestrooien met knoflook + zout + peper + paprikapoeder + tijm. Over elk laagje wat olijfolie druppelen.
Leg de blaadjes laurier tussen de laagjes.
Sprenkel over de laatste laag 2 a 3 el water en schuif de schaal in de oven voor ong. 45 minuten.
Vóór het serveren garneren met peterselie.
De aardappelschijfjes in de ovenschaal in laagjes schikken. Op elk laagje wat uiringetjes verdelen en elk laagje bestrooien met knoflook + zout + peper + paprikapoeder + tijm. Over elk laagje wat olijfolie druppelen.
Leg de blaadjes laurier tussen de laagjes.
Sprenkel over de laatste laag 2 a 3 el water en schuif de schaal in de oven voor ong. 45 minuten.
Vóór het serveren garneren met peterselie.
Gea zegt: