Recept
« Terug naar recepten
Papilotte op een zomerse dag
PT20M
Papilotte op een zomerse dag
Een heerlijk papilotte op een zomerse dag recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Papilotte op een zomerse dag te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden en beetgaar koken in licht gezouten water met een scheutje azijn. Laat afkoelen.
Meng de ingredienten goed gekruid onder elkaar.
Neem twee vellen alluminium folie leg de ingredienten erin en besprenkel met wijn en olie.
Vouw toe, en leg op bbq.
Meng de ingredienten goed gekruid onder elkaar.
Neem twee vellen alluminium folie leg de ingredienten erin en besprenkel met wijn en olie.
Vouw toe, en leg op bbq.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jeannine Van Immerseel zegt:
Hilde Dumont zegt: