De kleuren van deze salade zijn heel levendig (geel met rood, en een beetje groen van de bosui), dus het staat ook leuk op je bord!
Heerlijk bij een hoofdgerecht met rijst, groenten en bijvoorbeeld kip.
Recept
« Terug naar recepten
Paprika gembersalade
PT10M
Paprika gembersalade
Een heerlijk paprika gembersalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paprika gembersalade te bereiden
Ontdoe de paprika van de zaden en snijd in kleine blokjes. Snijd de bosui in smalle ringetjes. Snijd de bolletjes gember in dunne plakjes, vervolgens in smalle reepjes en deze vervolgens in kleine blokjes. Ontdoe de chilipeper van de zaden en snijd in smalle reepjes, en ook deze weer in kleine blokjes.
Halveer de kerstomaatjes 2x in de lengte en snijd ze ook in kleine stukjes.
Doe al deze ingredienten bij elkaar in een bak, voeg een snufje kurkuma toe en de atjar. Roer door elkaar.
Halveer de kerstomaatjes 2x in de lengte en snijd ze ook in kleine stukjes.
Doe al deze ingredienten bij elkaar in een bak, voeg een snufje kurkuma toe en de atjar. Roer door elkaar.