Recept
« Terug naar recepten
Paprika-kaascrème
PT15M
Paprika-kaascrème
Een heerlijk paprika-kaascrème recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerard Schaefers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paprika-kaascrème te bereiden
Snijd de paprika in hele kleine stukjes.
Sjalotje zeer fijn hakken.
In een kom de verse roomkaas losroeren samen met de melk.
Roer de geraspte kaas erdoor met de paprikastukjes en het sjalotje.
De crème op smaak brengen met citroensap en Worcestershiresauce.
Sjalotje zeer fijn hakken.
In een kom de verse roomkaas losroeren samen met de melk.
Roer de geraspte kaas erdoor met de paprikastukjes en het sjalotje.
De crème op smaak brengen met citroensap en Worcestershiresauce.
apu zegt: