KookJij

Paprikaconfituur

Een heerlijk paprikaconfituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paprikaconfituur te bereiden

Halveer de paprika’s, verwijder de stelen en de zaden en plaats ze met de bolle kant onder de grill tot hun schil zwart ziet. Laat ze een beetje afkoelen en pel ze daarna. Snijd de ui fijn, rasp de knoflook en de gember. Doe de paprika samen met de overige ingrediënten in een pan en laat 2 uur op een zacht vuurtje sudderen. De confituur is goed, wanneer het vocht ingedikt is. Doe de confituur in gesteriliseerde potjes met een schroefdeksel. Bewaar op een donkere en koele plaats.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst