Deze parelhoenbouten werden geserveerd met een portsausje , brickdeeggevuld met pittige veldsla en aardappel krieltjes .
Deze zijn te vinden op mijn recepten pagina.
Recept
« Terug naar recepten
Parelhoenbouten
PT40M
Parelhoenbouten
Een heerlijk parelhoenbouten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
- > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Parelhoenbouten te bereiden
Marineer de bouten met de kruiden, honing en rode porto laat een nachtje rusten.
Haal de bouten uit de marinade en dep droog, wentel in bloem en bak deze krokant aan.
Neem een vuurvaste schotel, beboter deze, leg de bouten erin en giet de marinade erover. Bak deze in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ± 40 min. gaar. Serveer zeer warm
Haal de bouten uit de marinade en dep droog, wentel in bloem en bak deze krokant aan.
Neem een vuurvaste schotel, beboter deze, leg de bouten erin en giet de marinade erover. Bak deze in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ± 40 min. gaar. Serveer zeer warm
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
boomer zegt:
derbyke zegt:
boomer zegt:
Hilde Dumont zegt: