Recept
« Terug naar recepten
Pasta con pesto e patate
PT46M
Pasta con pesto e patate
Een heerlijk pasta con pesto e patate recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
46 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
735 kCal energie
21 Gram eiwit
41 Gram vet
71 Gram koolhydraten
21 Gram eiwit
41 Gram vet
71 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta con pesto e patate te bereiden
Snijd de aardappelen in blokjes van circa ½ cm (brunoise).
Kook 5 minuten in water met zout.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Voeg de laatste 5 minuten de sperziebonen toe.
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in circa 3 minuten goudbruin.
Laat afkoelen op een bord.
Giet de pasta met sperziebonen af.
Voeg de aardappel, pesto en olie toe.
Bestrooi met de pijnboompitten en schaaf de kaas erover.
Kook 5 minuten in water met zout.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Voeg de laatste 5 minuten de sperziebonen toe.
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in circa 3 minuten goudbruin.
Laat afkoelen op een bord.
Giet de pasta met sperziebonen af.
Voeg de aardappel, pesto en olie toe.
Bestrooi met de pijnboompitten en schaaf de kaas erover.