Recept
« Terug naar recepten
Pasta met ansjovis en broccolipesto met citroen
PT30M
Pasta met ansjovis en broccolipesto met citroen
Een heerlijk pasta met ansjovis en broccolipesto met citroen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met ansjovis en broccolipesto met citroen te bereiden
Verdeel de broccoli in roosjes en blancheer kort in gezouten water.
Schep de broccoliroosjes, pijnboompitten, knoflook, basilicum, kaas en olijfolie in een keukenrobot. Mix kort zodat er nog stukjes aanwezig zijn.
Kook vervolgens de pasta in gezouten water al dente. Was de citroen goed en schil met een dunschiller. Snijd de helft van de schillen in kleine stukjes.
Versnipper de ui en fruit glazig. Voeg de ansjovisfilets toe en laat op een zacht vuurtje sudderen. Haal van het vuur en voeg de citroenstukjes, broccolipesto en pasta toe.
Hussel even door elkaar en breng op smaak met citroensap, versgemalen peper en zout.
Schep de broccoliroosjes, pijnboompitten, knoflook, basilicum, kaas en olijfolie in een keukenrobot. Mix kort zodat er nog stukjes aanwezig zijn.
Kook vervolgens de pasta in gezouten water al dente. Was de citroen goed en schil met een dunschiller. Snijd de helft van de schillen in kleine stukjes.
Versnipper de ui en fruit glazig. Voeg de ansjovisfilets toe en laat op een zacht vuurtje sudderen. Haal van het vuur en voeg de citroenstukjes, broccolipesto en pasta toe.
Hussel even door elkaar en breng op smaak met citroensap, versgemalen peper en zout.