Recept
« Terug naar recepten
Pasta met artisjokken en pesto
PT20M
Pasta met artisjokken en pesto
Eindeloze variaties met pasta te maken.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
smulweb
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met artisjokken en pesto te bereiden
- Kook de pasta (zie verpakking).
- Snij de ui en de knoflook heel fijn, de artisjokken in vier.
- Verhit olie samen met de ui, knoflook en 1/2 tl. zout, laat 1 minuut zacht bakken.
- Voeg de artisjokken en de pesto toe, laat kort meewarmen.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Roer de pasta erdoorheen, dien op met gemalen parmezaan.