Recept
« Terug naar recepten
Pasta met asperges
PT30M
Pasta met asperges
Een heerlijk pasta met asperges recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Chantal Drok
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met asperges te bereiden
Schil de asperges en snij ze in stukjes van 3 cm.
Kook ze gaar in 5 dl water met zout in ± 15 min.
Haal ze uit het kookvocht met een schuimspaan en laat ze uitlekken.
Smelt de boter, laat de uitgeperste knoflook en de rozemarijn even fruiten.
Laat de in blokjes gesneden ham 10 min. meestoven.
Kook de macaroni beetgaar, laat uitlekken.
Bereid de saus zoals op de verpakking staat aangegeven.
Roer de aspergestukjes door de saus en schep met de fijngehakte peterselie door de macaroni.
Laat nog even doorwarmen en serveer direct.
Kook ze gaar in 5 dl water met zout in ± 15 min.
Haal ze uit het kookvocht met een schuimspaan en laat ze uitlekken.
Smelt de boter, laat de uitgeperste knoflook en de rozemarijn even fruiten.
Laat de in blokjes gesneden ham 10 min. meestoven.
Kook de macaroni beetgaar, laat uitlekken.
Bereid de saus zoals op de verpakking staat aangegeven.
Roer de aspergestukjes door de saus en schep met de fijngehakte peterselie door de macaroni.
Laat nog even doorwarmen en serveer direct.