Recept
« Terug naar recepten
Pasta met bloemkool
PT20M
Pasta met bloemkool
De zoveelste lekkere variant van een pasta gerecht!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met bloemkool te bereiden
- Verdeel de bloemkool in kleine roosjes, kook deze 5 minuten in 1 dl. water, giet af.
- Kook de pasta. (zie verpakking)
- Leg de ansjovis 1 uur in melk, nadien afspoelen en fijnhakken.
- Verhit boter en olie in de hapjespan, voeg fijngesneden knoflook toe en laat even bakken.
- Voeg de spekblokjes en ansjovis toe en laat 3 minuten bakken.
- Voeg tomatenblokjes toe, de fijngehakte peterselie en kruid met peper en zout.
- Laat het geheel onder deksel 20 minuten sudderen.
- Meng de bloemkool en uitgelekte paésta onder de saus.
- Dien op met geraspte kaas.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Fijn weekend!
Jeannine Van Immerseel zegt:
Anna Koudys zegt:
Anna Koudys zegt: