Recept
« Terug naar recepten
Pasta met champignons en kippenblokjes, crumble met citroen
PT40M
Pasta met champignons en kippenblokjes, crumble met citroen
Voor dit gerecht kunt u iedere pasta soort gebruiken, als is een verse pasta natuurlijk het lekkerst!
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
market-carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met champignons en kippenblokjes, crumble met citroen te bereiden
- Fruit de sjalot en de look 2 min in een pan met de helft van de boter. Voeg de kippenblokjes toe. Kruid met peper en zout. Laat 10 min bakken op een matig vuur en roer regelmatig om. Snij de champignons in 4. Bak de champignons in een andere pan met de rest van de boter, op een hoog vuur. Giet de room en de kippenblokjes erbij en laat nog 10 min sudderen. Hou warm.
- Meng de zeste van de citroen met het paneermeel. Giet 1 el olijfolie in een pan en bak het mengsel van paneermeel en citroen goudbruin.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en giet bij de saus met kip en champignons. Meng. Bestrooi met de bieslook, de parmezaan en de crumble van paneermeel en citroen.