Recept
« Terug naar recepten
Pasta met champignons, tomaat en gehakt
PT45M
Pasta met champignons, tomaat en gehakt
de zoveelste variant op Bolognese
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met champignons, tomaat en gehakt te bereiden
- Kook de pasta. (zie verpakking)
- Verhit 1 el. olijfolie en bak hierin het gehakt los, hou apart.
- Doe de rest van de olie in de pan en bak de schijfjes champignons tot ze zacht zijn.
- Voeg ringen lente ui en fijngehakte knoflook toe en bak 2 minuten.
- Voeg het vlees toe, roer de tomaten, puree, oregano, peper, zout en bouillon erdoor en breng aan de kook.
- Laat de saus 30 minuten onder deksel pruttelen, Dien op met de pasta en parmezaan.
Jeannine Van Immerseel zegt: