KookJij

Pasta met champignons, tomaat en gehakt

de zoveelste variant op Bolognese
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Mediterrane
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met champignons, tomaat en gehakt te bereiden

  1. Kook de pasta. (zie verpakking)
  2.  Verhit 1 el. olijfolie en bak hierin het gehakt los, hou apart.
  3. Doe de rest van de olie in de pan en bak de schijfjes champignons tot ze zacht zijn.
  4. Voeg ringen lente ui en fijngehakte knoflook toe en bak 2 minuten.
  5. Voeg het vlees toe, roer de tomaten, puree, oregano, peper, zout en bouillon erdoor en breng aan de kook.
  6. Laat de saus 30 minuten onder deksel pruttelen, Dien op met de pasta en parmezaan.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
Hopelijk mag ik nadien je reactie lezen ?
Ann Emilia Lauber

Ann Emilia Lauber zegt:
Dit lijkt me erg lekker ga het volgende week proberen.
Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
Ach pasta met een lekkere saus smaakt altijd !!
Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Zo lekker dit hè :)