Recept
« Terug naar recepten
Pasta met champignons
PT15M
Pasta met champignons
Een heerlijk pasta met champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
koken.vtm.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met champignons te bereiden
Versnijd de champignons en bak ze stevig aan met de gehakte look. Bak de spekblokjes aan met een klontje boter. Bevochtig het geheel met de room en het citroensap.
Kook de pasta gaar en spoel onder koud water. Warm de pasta op in de saus en voeg hier een beetje citroensap aan toe om op te frissen.
Serveer en overstrooi met gehakte peterselie.