KookJij

Pasta met een Avocado Saus

Over het algemeen wordt er in Nederland niet zo vaak avocado gebruikt bij het eten. Bij ons gaat er bijna geen dag voorbij, of er is avocado bij het eten:gevuld met garnalen of krab of kreeft met een mayo, in stukjes door de sla, maar ook bij pasta gerechten wordt het gebruikt, zoals hieronder blijkt,
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met een Avocado Saus te bereiden

  1. pasta al dente koken,afgieten en terug doen in de pan met een eetlepel roomboter. Houd een kopje kookvocht achter, de rest mag weg
  2. Tomaten inkruisen en even in kokend water dompelen. Vervolgens pellen en ontzaden.In brunoise snijden. (kleine blokjes)
  3. Alle ingredienten voor de saus in de keukenmachine doen en daarvan een gladde saus draaien op smaak afgemaakt met peper en zout.
  4. Saus bij de pasta doen en doorroeren en eventueel nog wat pasta-kooknat toevoegen om het lekker smeuig te maken.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Hierbij drink je een witte wijn,die op hout is gerijpt of een Riesling Kabinett Trocken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst