KookJij

Pasta met fetakaas

Een heerlijk pasta met fetakaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met fetakaas te bereiden

Verwarm 1 el. olijfolie, fruit hierin de fijngesnipperde sjalot en knoflook glazig, voeg het gehakt toe en bak het los gedurende 5 minuten. Voeg tomatenpuree, stukjes tomaat en kruiden toe en laat het geheel onder deksel 15 minuten sudderen. Leng de saus eventueel aan met een beetje water. Snij de wortel en paprika in blokjes en de champignons in schijfjes. Verwarm 1 el. olijfolie, voeg paprika en wortelstukjes toe en laat onder deksel 5 minuten stoven. Voeg de champignonschijfjes toe en laat 5 minuten pruttelen. Meng de groenten onder de gehaktsaus en voeg kleine blokjes feta toe. Kook de pasta naar smaak. Meng de uitgelekte pasta door de groentesaus en doe het mengsel in een ovenschotel, strooi er de gemalen parmezaan over en zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 10 minuten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst