Recept
« Terug naar recepten
Pasta met fetakaas
PT45M
Pasta met fetakaas
Een heerlijk pasta met fetakaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met fetakaas te bereiden
Verwarm 1 el. olijfolie, fruit hierin de fijngesnipperde sjalot en knoflook glazig, voeg het gehakt toe en bak het los gedurende 5 minuten. Voeg tomatenpuree, stukjes tomaat en kruiden toe en laat het geheel onder deksel 15 minuten sudderen. Leng de saus eventueel aan met een beetje water. Snij de wortel en paprika in blokjes en de champignons in schijfjes. Verwarm 1 el. olijfolie, voeg paprika en wortelstukjes toe en laat onder deksel 5 minuten stoven. Voeg de champignonschijfjes toe en laat 5 minuten pruttelen. Meng de groenten onder de gehaktsaus en voeg kleine blokjes feta toe. Kook de pasta naar smaak. Meng de uitgelekte pasta door de groentesaus en doe het mengsel in een ovenschotel, strooi er de gemalen parmezaan over en zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 10 minuten.