Recept
« Terug naar recepten
Pasta met gegrilde kip, sperziebonen en basilicum
PT25M
Pasta met gegrilde kip, sperziebonen en basilicum
Een heerlijk pasta met gegrilde kip, sperziebonen en basilicum recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met gegrilde kip, sperziebonen en basilicum te bereiden
Kook in een pan ruim water de penne 'al dente' volgens de aanwijzing op de verpakking. Breng in een andere pan ook water aan de kook en blancheer hierin de sperziebonen gedurende 3 minuten. Giet de sperziebonen af en zet opzij. Pel en snipper de rode ui en snijd de kipfilet in blokjes. Doe de pastasaus in een hoge pan en doe de kipfilet, de rode ui en de sperziebonen erin. Laat het mengsel 7 minuten zachtjes pruttelen. Hak ondertussen de peterselie fijn en roer deze als laatste met de pesto door de saus. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Lekker met een frisse salade.
Martin zegt: