Recept
« Terug naar recepten
Pasta met gehakt en groenten
PT60M
Pasta met gehakt en groenten
Een heerlijk pasta met gehakt en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met gehakt en groenten te bereiden
Verhit olie en fruit hierin de fijngesnipperde ui, de blokjes wortel, bleekselder en fijngehakte knoflook, bak het geheel gedurende 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak het los. Voeg wijn, tomatenblokjes en gescheurde basilicumblaadjes toe, kruid met peper en zout. Laat de saus onder deksel 40 minuten sudderen. Kook de pasta.
Giet af , voeg 2 el. kookvocht bij de saus, meng de pasta onder de saus en dien op met de parmezaan.
Giet af , voeg 2 el. kookvocht bij de saus, meng de pasta onder de saus en dien op met de parmezaan.