KookJij

Pasta met Ham-Kaas saus

Een heerlijk pasta met ham-kaas saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met Ham-Kaas saus te bereiden

Kook de pasta volgense de breidingswijze op de verpakking, giet af en voeg een beetje olijf olie toe.
Doe de crème fraîche, de kaas (beetje parmezaanse kaas overlaten voor straks), de ham en een snufje zout en peper in een pan en laat de kazen langzaam smelten.
Klop de 2 eidooiers en de italiaanse kruiden door de kaasmassa.
Giet de kaassaus over de pasta heen.
Bestrooi met het restje Parmezaanse kaas en wat kruiden

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Annika T.

Annika T. zegt:
Lekker, dan is het spaghetti carbonara, toch?
MisterMagoo

MisterMagoo zegt:
in plaats van ham, kunt gij ook gerookte spek gebruiken, ook lekker
liske

liske zegt:
Lijkt me wel lekker, ik doe er nog champignons bij!