Recept
« Terug naar recepten
Pasta met Ham-Kaas saus
PT20M
Pasta met Ham-Kaas saus
Een heerlijk pasta met ham-kaas saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sabrina van Daalen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met Ham-Kaas saus te bereiden
Kook de pasta volgense de breidingswijze op de verpakking, giet af en voeg een beetje olijf olie toe.
Doe de crème fraîche, de kaas (beetje parmezaanse kaas overlaten voor straks), de ham en een snufje zout en peper in een pan en laat de kazen langzaam smelten.
Klop de 2 eidooiers en de italiaanse kruiden door de kaasmassa.
Giet de kaassaus over de pasta heen.
Bestrooi met het restje Parmezaanse kaas en wat kruiden
Doe de crème fraîche, de kaas (beetje parmezaanse kaas overlaten voor straks), de ham en een snufje zout en peper in een pan en laat de kazen langzaam smelten.
Klop de 2 eidooiers en de italiaanse kruiden door de kaasmassa.
Giet de kaassaus over de pasta heen.
Bestrooi met het restje Parmezaanse kaas en wat kruiden
Annika T. zegt: